Magunkról
Home » Magunkról

Magunkról

Az alapító Sóti Ádám terve az volt, hogy a piacok és a strandok világából beköltöztesse a belvárosba a lángost, és méltó helyet szerezzen neki a budapesti streetfood gasztronómiai palettáján. 2011-ben nyitott meg az Arany János utcai metrómegálló szomszédságában a Retro Lángos Büfé. A számítás be is vált, a bódé gyorsan a bulizó fiatalok, a környéken dolgozók és az erre járó turisták kedvencévé lett. A kis üzlet folyamatosan fejlődött, és egészen kultikus részé lett a városnak. Majdnem tíz évet élt meg az Arany János utcai metrómegálló bódésorában „a lángosos”, hogy aztán a metrófelújítás miatt kényszerűen távoznia kelljen. 

Ekkor határoztuk el magunkat, hogy létrehozzuk az első lángos bisztrót és ételbárt a szemközti Bajcsy-Zsilinszky úti sarokházban kialakított vendéglátó helységben.

A Retro Lángos titka a szivvel-lélekkel dolgozó csapat, a hozzáértés, a friss és kiváló minőségű alapanyagok, a kreatív lángosváltozatok, amelyeket a szemed láttára frissen készítünk.

Sóti Ádám és Gál Krisztián mellett Varga Dániel alkotja a tulajdonosi kört: három ambiciózus fiatalember, egy adag büszkeséggel és még nagyobb elszántsággal. 

Küldetésünk a lángos, mint hagyományos magyar street food étel méltó képviselete és népszerűsítése.